Skip to content
For2017.Com
SEO

Soolve, instrument gratuit SEO pentru a analiza cuvintele cheie

Rate this post

Știți Soolve, instrumentul gratuit de SEO pentru a analiza cuvintele cheie? Dacă vă dedicați SEO, veți fi conștienți de importanța alegerii corecte a cuvintelor cheie pentru a poziționa un site web, pentru care este esențial să folosiți instrumente profesionale și versatile pentru a ne ajuta în această sarcină.

Alegerea celor mai potrivite cuvinte cheie pentru proiectele noastre web este, probabil, una dintre cele mai importante decizii strategice în SEO, deoarece succesul proiectului va depinde în mare măsură de succesul proiectului. Înainte de a aborda orice subiect sau nișă de piață, este necesar să știm ce cuvinte folosește audiența noastră potențială pentru a căuta ceea ce îi interesează în Google, Yahoo, YouTube etc.

Pe web există o mulțime de instrumente și soluții pentru a analiza cuvintele cheie, dintre care unele sunt plătite, iar altele sunt gratuite. Fiecare dintre ele are punctele forte și punctele forte , astfel încât cea mai bună strategie este de a combina diferite instrumente înainte de a lua decizii. În acest articol voi vorbi despre Soolve, un serviciu gratuit de analiză a cuvintelor cheie în diferite motoare de căutare și portaluri web.

Soluționați performanța

Soolve este un  instrument gratuit de SEO pe  care îl puteți integra în strategia de analiză și alegere a cuvintelor cheie pentru proiectele dvs. Funcționarea sa este foarte simplu: trebuie doar să introduceți un termen de căutare și soolve ne va returna cuvintele cheie cele mai relevante pentru acea nișă sau tema în diferite motoare și portaluri web: Google, Yahoo, Bing, Wikipedia, YouTube, Amazon și răspunsuri

Această viziune “panoramică”, care include rezultate pentru cele mai importante motoare de căutare, va fi de mare ajutor pentru a avea o idee mai largă despre nișă și pentru a lua decizii mai bune.

Odată ce butonul Soovle este apăsat, cele mai relevante cuvinte cheie vor fi grupate după fiecare motor de căutare / portal. În mod implicit, rezultatele Google sunt afișate în centrul de sus al ecranului, dar putem roti prezentarea cuvintelor cheie făcând clic pe pictograma motorului de căutare dorit, sub caseta de căutare.

Dacă faceți clic pe un cuvânt cheie, ne veți redirecționa către pagina cu rezultatele căutării pentru motorul selectat.

Opțiuni complementare

În partea din stânga sus a ecranului găsim o serie de opțiuni interesante pentru a facilita alegerea cuvintelor cheie.

  • Opțiunea TOP prezintă o listă cu cele mai importante cuvinte cheie din ziua curentă, după numărul de interogări, aranjate în ordine alfabetică. Este o strategie bună de a utiliza această opțiune în combinație cu analiza cuvintelor cheie din Google Trends.
  • În REZERVĂ puteți salva cuvintele cheie pe care le analizați, pentru a le descărca mai târziu, pentru a le tipări, etc.
  • În DOWNLOAD veți obține un fișier csv cu cuvintele cheie pe care le-ați ales, pentru a lucra lista prin alte instrumente SEO.

Am lăsat un videoclip care, deși este în limba engleză, explică într-un mod clar și aplicabil utilizarea unei soluții solide într-o strategie de marketing online:

 

Dacă nu cunoașteți potențialul Soolve, sper ca acest mic tutorial a fost de ajutor și începe să-l folosească în mod regulat în cuvintele cheie studii și veți descoperi cât de util poate fi în combinație cu alte instrumente de SEO. Dacă ți-a plăcut articolul, aș aprecia dacă l-ai împărtășit în rețelele sociale.