Skip to content
For2017.Com
SEO

Obțineți proxy-urile gratuite Google Passed

Rate this post

În acest articol vom vedea funcționarea unui instrument care ne va permite să găsim proxy-uri Google a trecut o putem folosi pentru a face „lucruri pe care nu le place să google“ ca scrapear, conturi de e-mail deschis, postarea pe blog-uri, etc.

Ei bine, primul lucru este să clarificați care sunt proxy-urile “google pass” și ce le diferențiază de alte tipuri de proxy-uri. Începând cu cele mai de bază, pentru cei care nu știu, să vedem ce este un proxy.

Ce este un proxy

Conform definiției oficiale, un proxy este un program sau un sistem informatic care mediază între client (noi) și server (unde dorim să accesăm).

Asta este, dacă vrem să acceseze un site pe care nu putem sau nu vrem, nu-l prin IP noastră, trebuie să treacă printr-un server proxy, care va media între solicitările de a face server și răspunsul este să ne dea.

O aplicație practică a proxy-urilor este să ne permită accesul la paginile web care sunt disponibile numai pentru anumite IP-uri geolocalizate. De exemplu, dacă vrem să accesăm un site TV online, cum ar fi ITV ( www.itv.com ), care este disponibil numai pentru Marea Britanie, nu putem face acest lucru cu IP-ul nostru în Spania. Pentru a intra, va trebui să folosim un proxy cu IP din Marea Britanie, pentru a “trăda” serverul.

Adică atunci când tastați adresa anterioară în browserul dvs., acesta trimite o solicitare de date către serverul proxy, care, la rândul său, o va trimite serverului ITV. Răspunsul ITV este trimis către proxy, care îl trimite la browserul dvs.

În alte cazuri, utilizarea proxy-uri este singura alternativă pentru a sari restricțiile privind comunicațiile anumitor țări (ca în urmă sa întâmplat ani, în timpul „primăverii arabe“, atunci când informațiile au venit din țările aflate în conflict a venit prin proxy-uri care a scăpat de restricțiile impuse de guverne).

În acest sens, utilitatea proxy-urilor este “ascunde fundul nostru” (ascunde fundul meu) pentru a ocoli restricțiile stabilite de serviciul pe care dorim să-l accesăm. Această anonimie ne poate interesa pentru chestiuni de simplă confidențialitate sau, așa cum este mai frecventă în lumea SEO, să aplicăm tehnici Black Hat și să adresăm mai multe solicitări către Google.

Dacă folosim un program de răsturnare, cum ar fi Scrapebox sau GScraper și vom folosi IP-ul nostru, vom verifica cât de repede Google va bloca IP-ul și nu ne va permite să continuăm să facem cereri. Rețineți că o persoană întreabă motorul de căutare unul câte unul și oricât de des, dar un program de răzuire face sute sau mii de cereri pe secundă.

Pentru oricine face SEO de lucru și mai presus de toate, Black Hat, acesta este esențial să aibă o listă bună de proxy – uri , verificate și actualizate, care pot fi utilizate în programele de screening, bots, autopublicadores, etc.

Tipuri de proxy-uri