Skip to content
For2017.Com

Cum să indexați site-urile mai rapid

Rate this post
Important: Toate imaginile care sunt cu Google sunt in limba Spaniola pentru ca la mine este setat in limba Spaniola
Stiu mult mai bine Spaniola decat Engleza.

Link-uri de construcții sau backlink este o parte esențială a SEO, deoarece chiar dacă Google susține că acest conținut este rege și că valoarea algoritmul lor de a analiza un articol este originalitatea sa, domeniul de aplicare și relevanța, este sigur până în prezent 2017 este că legăturile de calitate (provenind de la site-uri autoritare) direcționate către site-ul nostru web reprezintă în continuare avantajul care face diferența față de concurenții noștri.

Puteți avea un web perfect organizat, intuitiv și prietenos, în mod frecvent să publice articole de mai mult de 1000-1500 de cuvinte, cu imagini și clipuri video originale, etc, dar site-ul dvs. nu are backlink puternice, veți prospera și să fie foarte greu de rang în rezultatele căutării.

Acum, este inutil să creați linkuri către site-ul dvs. dacă Google (sau un alt motor de căutare) nu le poate găsi. După cum știți, motoarele de căutare urmăresc în permanență web-ul în căutarea de conținut nou prin roboții păianjeni. Dacă nu accelerăm sau nu facilităm procesul de găsire a site-urilor pe care le-am lăsat legăturile noastre, poate dura luni de zile pentru ca roboții să-i localizeze pe cont propriu.

În acest articol vă ofer diferite tehnici, trucuri sau comenzi rapide pentru a accelera procesul de indexare a site-urilor web.

Utilizați produsele Google pentru a accelera indexarea

Deoarece toți cei care suntem dedicați SEO doresc să apară în primele rezultate ale căutărilor Google, prima opțiune este să vă informeze că există un conținut nou pe care ar trebui să îl indexați. Aici putem aplica diferite tehnici:

Trimiteți la index Google

În primul rând, cel mai simplu este să trimiteți URL-ul web în indexul Google. Pentru a face acest lucru, introduceți Google Webmaster , introduceți în casetă URL-ul site-ului și îl vom trimite acestuia. Prin această operație, vom informa compania Google despre existența unui nou site Web, astfel încât să îl poată vizita. Dar aveți grijă, așa cum informează motorul de căutare, nu toate adresele URL trimise vor fi incluse în index și nici nu este posibil să se prevadă momentul în care va fi inclus. Ce am făcut este să apăsați pe Google pentru a ne pune pe lista de așteptare. Această primă tehnică de indexare va trebui să se aplice tuturor link-urilor pe care le creați.

Din Consola de căutare Google

Un alt pas este să adăugați un site deținut de noi la Instrumentele Google pentru webmasteri (Search Console) și să îi spuneți Google să o includă în index. Pentru aceasta, trebuie să fie o rețea a proprietății noastre sau să avem o autorizație de administrare. Pentru a utiliza Consola de căutare, aveți nevoie doar de un cont Google. Pașii de urmat sunt:

  • Introduceți Consola de cautare Google,  faceți clic pe butonul ADD A PROPERTY și urmați pașii indicați pentru a verifica site-ul web. Utilizați metoda recomandată de Google pentru a ușura acest lucru.
  • După verificarea site-ului, introduceți panoul său de administrare, iar în meniul lateral faceți clic pe opțiunea Urmărire> Explorați ca Google.

  • Dacă faceți clic pe butonul GET ȘI PROCES, fără a scrie nimic în casetă, veți indexa pagina de pornire a site-ului web. Într-un timp scurt (cel mult câteva ore), site-ul dvs. Web va începe să apară în rezultatele căutării (sau nu, depinde de modul în care îl evaluați pe Google).

Această tehnică este utilă în special când vrem să indice rapid un articol pe un subiect fierbinte sau viral. În acest caz, vom trimite pentru a indexa urlul articolului în cauză, fără rădăcina domeniului, ceva de genul name_of_article /

Indexați cu AdWords

Această tehnică profită de conexiunea de informații dintre produsele Google pentru a facilita și accelera indexarea. Dacă nu știți AdWords, aceasta este platforma Google pentru campaniile de publicitate online, inversa de Adsense. Cu alte cuvinte, AdWords creează, configurează și gestionează campanii de anunțuri care vor fi afișate pe site-uri web prin intermediul aplicației Adsense.

Pentru a accesa AdWords nevoie doar de un cont Google. După autentificare, în meniul de sus, accesați Tools> Planner de cuvinte cheie.

Introduceți adresa URL pe care doriți să o indexați în caseta “Pagina de destinație” și cuvântul cheie. Faceți clic pe Obțineți idei.

Indexați cu alte produse Google

O altă alternativă pentru a forța Google pentru a asculta cererea de indexare nostru este de a folosi alte produse: Trimite link-ul prin e-mail, să includă într-un document Google și să-l publice … Alternativele sunt multe și arunca imaginația poate obține atenția de Google despre legătura ta

Ping pe site-ul dvs

Această tehnică este veche și în prezent nu este la fel de eficace ca înainte, dar merită să o utilizați pentru a ajuta la indexarea mai rapidă.

Se compune din notificarea serviciilor de indexare a motoarelor de căutare că există o nouă adresă URL pe care să o vizitați. Pentru aceasta puteți utiliza servicii precum Pingomatic . Trebuie doar să introduceți numele web, adresa URL și, opțional, adresa URL RSS și să faceți clic pe butonul Ping.

Utilizați serviciile de indexare

Serviciile de indexare sunt plătite, deși unele au opțiuni libere. De obicei, oferă pachete diferite, în funcție de numărul de legături zilnice care permit indexarea (500, 1000 …).

Experiența mea recentă cu aceste servicii este că nu se dovedesc prea eficiente, Google nu pare să le acorde prea multă atenție.

Loveste in bataie de joc unu dintre aceeste butoane